Λίγα λόγια για τον Βαγγέλη

Ο Βαγγέλης Γούπιος είναι από το 1996 πιστοποιημένος βιοκαλλιεργητής, ανέλαβε ένα ξερικό κτήμα που είχε το ελαιώνα και ένα μικρό αμπέλι και το μεταμόρφωσε  στον παράδεισο της φακής  και του ρεβιθιού. Εκμεταλλευόμενος το επικλινές και το προσήλιο του κτήματος και το έδαφος ,φυσικά, κατάφερε να κάνει τις ποιό νόστιμες φακές της περιοχής. Άνθρωποι που για πολλά χρόνια, είχαν σταματήσει να τρώνε όσπρια, αυτα του εμπορίου, γιατι τα εύρισκαν  άγευστα, ξανάφαγαν και συνεχίζουν, απο την στιγμή που έφαγαν απο τα όσπρια του κτήματος του Βαγγέλη. Επειτα ασχολήθηκε με το κρασί, έβαλε 15 στρέμματα ,απο πολλές ποικιλές σταφυλιών,που επιμένει να εξηγεί, οτι το κρασί του δεν είναι βιολογικό, αλλα απο σταφύλια βιολογικής καλλιέργειας. Απέκτησε πολύ καλή ποιότητα οινου, που όσοι πίνουν ,διαπιστώνουν την άριστη ποιότητα, οχι μόνο στο άρωμα και στην γευσή ,αλλά και το άλλο πρωί δεν έχουν καθόλου πονοκέφαλο. Και βέβαια ο ελαιώνας της οικογένειας που περιλαμβάνει 1000 ελαιόδεντρα 30 ετών και άνω, κάθε χρονιά έχει το λάδι της οικογένειας και κάθε παραχρονιά των πιστών πελατών του.